Te huur: leuke bungalow in
bosrijke omgeving

Andere faciliteiten

Het is mogelijk om door de beheerster op het station van Ommen per auto
te worden afgehaald en bij vertrek weer te worden afgezet.

wandelroutes

Residence Belmonde ligt gunstig in het Vechtdal om verschillende uitstapjes te maken naar natuurgebieden als de Holterberg, de Sallandse Heuvelrug, de Weerribben en het nationaal park Dwingelerveld.
Voor de kinderen zijn er de bekende attracties Avonturenpark Hellendoorn, Ponypark Slagharen, Noorderdierenpark Emmen en het Tinnen Figuren Museum in Ommen.

De omgeving heeft verschillende gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Vanuit het park wandelt u zo de aangrenzende bossen in. Voor de fietsers heeft de naburige camping een fietsverhuur.

Ook cultuur- en sportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. U kunt kastelen en musea bezoeken, een partijtje golf spelen, een tochtje maken met een huifkar, kanovaren of waterfietsen op de Vecht of kanoŽn op de nieuwe wildwaterbaan in Hardenberg. Ook zijn er in de omgeving enkele bijzondere tuinen te vinden.

Winkelen en uw boodschappen doen kan in Ommen, Hardenberg en in Zwolle.

Voor koken zijn allefaciliteiten aanwezig, voor de niet-kokers is er direct tegenover de ingang van het park ook een restaurant.

De echte gastronomen vinden in het naburige Zwolle een keur aan restaurants waaronder het driesterrenrstaurant De Librije.

Saunaliefhebbers vinden aan de rand van het Laerbos in Ommen de luxueuze sauna Sauna & Beauty.