reacties van bezoekers

enthousiaste feedback van enkele bezoekers

Alles is er, net iets meer dan in een vakantiepark. Neem je fiets mee en ga fietsen of ga wandelen in de omgeving. In de zomer is er een zwembad.

Elly Akkerman, 30-11-2014

*****************

Het is een prima vakantiehuisje. Het park gaf ons alleen een beetje een benauwd gevoel, maar dat is heel persoonlijk. De huisjes zijn afgescheiden met veel groen (ook hoge coniferen) dit maskeert dat de huisjes zo dicht op elkaar staan. De omgeving is prachtig. We hebben heerlijk gewandeld en gefietst.

Frits Puhl met partner, 23-10-2014

Reactie van de verhuurder: Beste meneer Puhl, Ik zal eens kijken of ik de omschrijving wat kan aanpassen zodat duidelijk is dat ons huisje "geen verre blik" geeft over de omgeving maar juist wat door groen is omsloten. Heel dicht staan de huisjes m.i. echter niet op elkaar, het park is redelijk ruim opgezet, maar wat dichtbij is, is een relatief begrip en natuurlijk afhankelijk van waarmee u dit parkje vergelijkt

*****************

Dit huisje is 'n aanrader vooral voor oudere mensen Een gezellig--keurig netjes--maar iets wat wij zelf altijd heel voornaam vinden alles heel schoon! Veel pravicy ook de tuin is omgeven door mooie bomen en in de tuin bloemen en planten. Ook de gastvrouw mag ik zeker niet vergeten. Heel aardig en gastvrij 'n schat. We hadden 'n heerlijke vakantie.

Loekie Hooft met een vriend(in)/familielid/collega, 6-4-2014

*****************

Het was een fijn huisje, zag er netjes uit.Wij vonden het een prachtig en net park. Goede regels.We hebben ook genoten van alle vogelgeluiden de hele dag door.Geweldig!Voor herhaling vatbaar. .

Guus Zeebregts met partner,8-6-2014

*****************

heerlijk sfeer- en smaakvol huisje, helemaal privé met leuk tuintje, lekker zwembad en verder geen tierlantijnen. Prettige sfeer in résidence. Veel moois qua natuur en cultuur in omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar.

Noor van der Horst met partner, 1-7-2013

*****************

wij hadden een heerlijk weekend in het huisje Arti; prima accomodatie, gezellig huisje, goede bedden, alles schoon en een vriendelijke ontvangst. Voor herhaling vatbaar !

Margaretha Zweistra-voordouw met vriend(in)/familielid/collega, 12-9-2012

*****************

Het huisje was schoon. Gezellig ingericht. Lekker rustig park.

Coby Schelling met het gezin, 28-10-2012

***************** eerdere reacties ***************

Hallo Emmy,

Wij willen je nog hartelijk dank zeggen voor het verblijf in jouw vakantie woning. Het is een fijne woning en we hebben erg genoten.

Met vriendelijke groet, Jan Reuvers

*****************

We hebben het heerlijk gehad in je huisje. Toegegeven het weer werkte niet echt mee. Daarom was het des te lekkerder om naar een warm, gerieflijk plekje terug te komen. Dank je wel.

Warme groet Marianne

*****************

Beste Mevrouw Wannyn ,

Gisteren zijn we terug gekomen na 14 heerlijk dagen van uw woning gebruik te hebben gemaakt. We werden vriendelijk ontvangen door mevrouw Kampman en vonden een gezellig en super schone woning. We waren verrast zo'n leuke tuin aan te treffen met veel privacy. Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad met veel fietsen en wandelen.De omgeving is afwisselend en heel,heel erg mooi. We zijn blij uw woning gehuurd te hebben.

Hartelijke groet,

Wim en Helma Snuverink

*****************

Wij hebben van de prachtige rode sofa's genoten, waren in de sauna in Ommen en maandag was zelfs nog weer om een fijne wandeling te doen.

veel dank Godela

*****************

Hoi Emmy,

We hebben genoten !!!! Wat een heeeeerlijke plek en fijn huisje. Gezellig, comfortabel, sfeervol ingericht, wat je vrijwel nooit hebt in huurhuisjes. Mooie combi de rode bank en gele gordijnen. Fijne matrassen. En wat enorm goed verzorgd wat betreft info map en keukenspullen en overige spullen. En wat fijn dat er geen rommel aan de muur hangt van enge reprodukties. De shiva (?) is prachtig. Het enigste wat we misten was een afdruiprek en 2 haakjes op de zijkant van de koelkast om theedoek en handdoekje op te hangen. En wat is het er heerlijk rustig en groen. Zit helemaal vrij. Doordacht opgezet dit park. We hebben al besloten om in het najaar graag nog een keer je huisje te willen huren.

groet, Herman de Jong

*****************

het is een geweldig huisje om met een jong kindje in te verblijven. mijn dochtertje van 2 heeft het heel erg naar haar zin gehad. het is echt een aanrader voor mensen met jonge kinderen.

groet Ilse uit Oss.

Dhr. Knuiman

*****************

'Anna' (nu Arti) is klein maar heel fijn. Op een vriendelijk park, in een prachtige omgeving. Zeer aan te bevelen. Marian

Mevr. Van Helden 


het huisje krijgt de volgende scores  Meer reacties vindt u op de site van Micazu.nl